Ce produse sunt în Marie Claire Beauty Kit?
Selectăm produse de fashion, beauty și lifestyle pentru  Marie Claire Beauty kit. Kitul oferă cele mai în vogă branduri și produsele must-have ale momentului. Marie Claire beauty Kit include deasemenea un mini abonament pentru trei numere ale revistei Marie Claire.

De unde pot afla informații despre produsele Marie Claire Beauty Kit?
Poți găsi descrierile produselor în Marie Claire Beauty Kit. Poți căuta detalii în plus pe site-urile brandurilor respective pentru mai multe informații despre produse.

Unde trimiteți Marie Claire Beauty Kit?
Marie Claire Beauty Kit va fi trimis la adresa indicată de tine, oriunde în România. După finalizarea comenzii, adresa de livrare nu mai poate fi modificată.

Pot comanda Marie Claire Beauty Kit la o adresă diferită de adresa de facturare?
Desigur, poți primi Marie Claire Beauty Kit la o adresă de livrare diferită. Atunci când comanzi, pe lângă adresa de facturare te rugăm să introduci adresa de livrare dorită.

Pot comanda Marie Claire Beauty Kit în străinătate?
Achiziționarea și transportul Marie Claire Beauty Kit sunt momentan disponibile numai pe teritoriul României.

Ce fac în cazul în care livrarea sau produsele sunt deteriorate?
Marie Claire Beauty Kit este verificat înainte de transport. În cazul în care, totuși, se întâmplă ca întregul kit sau unele produse să fie deteriorate, poți trimite un email la [email protected], pentru a rezolva problema cât mai rapid.

Ce modalități de plată sunt necesare pentru achiziționarea Marie Claire Beauty Kit?
Pentru achiziționarea Marie Claire Beauty Kit sunt disponibile 2 tipuri de plăți: plata la livrare și plata prin card (Visa și Mastercard).

Când voi primi factura?
Factura va fi livrată odată cu Marie Claire Beauty Kit.

Nu ai primit un răspuns la cererea de contact?
Marie Claire vrea să fii mereu mulțumită. Pentru a ne contacta, trimite un email la [email protected] sau apelează-ne la numerul de telefon 0372-106000,  între orele 10:00 și 17:00, de luni pana vineri (cu excepția sărbătorilor legale).