Bine ati venit pe site-ul beautykit.marieclaire.ro, site detinut, operat si administrat de catre BURDA ROMANIA SRL, persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, Bulevardul Decebal nr. 25-29, etaj 3, sector 3, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/25628/1994, avand C.U.I 6646770, atribut fiscal RO.

Cititi cu atentie acest Document.

Utilizarea site-ului si achizitionarea de produse prin intermediul acestui site sunt conditionate de acceptarea, insusirea si confirmarea acordului dumneavoastra cu privire la Termeni si conditii.

Utilizarea si accesarea site-ului confirma acceptul dumneavoastra cu privire la Termeni si conditii generale.

Pe langa Termenii si conditiile generale privind utilizarea site-ului, achizitionarea produselor este conditionata de acceptarea si respectarea Termenilor si conditiilor privind achizitionarea produselor.

Burda Romania isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile, oricand, fara a fi necesara informarea prealabila a utilizatorilor. Modificarile Termenilor si conditiilor vor intra in vigoare prin publicarea acestora pe site.

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Termenii si Conditiile pot fi modificate oricand de catre Burda Romania, acestea fiind opozabile Clientilor / Utilizatorilor/ Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkbox-ului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 1. DEFINITII SI TERMENI

Site – domeniul www.marieclaire.ro si subdomeniul acestuia beautykit.marieclaire.ro.

Vanzator –De regula produsele comercializate pe site sunt produse vandute de Burda Romania. In situatia in care produsele nu sunt vandute de Burda Romania ci de Parteneri ai Burda Romania, denumirea si datele vanzatorului sunt mentionate in prezentarea Produsului.

Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Burda Romania  (electronic, telefonic etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Burda Romania si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui Cont.

Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri etc.).

Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si plaseaza o Comanda.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, kit/ box, revista inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a incheierii Contractului.

Produse realizate conform specificaţiilor clientului – orice produse care nu sunt prefabricate, realizate pe baza opţiunilor individuale sau a deciziei clientului.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Continut –

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

Document –Termenii si Conditiile privind achizitionarea produselor

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre beautykit.marieclaire.ro, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator precum si efectuarea platii ramburs, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

 1. INCHEIEREA CONTRACTULUI

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

2.2. Dupa lansarea comenzii pe site Cumparatorul va primi prin e-mail Notificarea de confirmare a comenzii.

2.3. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice (e-mail) a notificarii de confirmare a Comenzii.

2.4. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind Notificarea de confirmare a comenzii si factura fiscala emisa de catre Vanzator si comunicata Cumparatorului odata cu livrarea produselor comandate.

 1. POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.

Pentru motive justificate Burda Romania SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Burda Romania sau partenerii acesteia. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Burda Romania, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

3.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3. SC Burda Romania poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Burda are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

3.4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A..

3.5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia  etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

3.7. Produsele achizitionate de pe site sunt destinate utilizarii personale, fiind exclusa achizitionarea acestora in scopul revanzarii.

 1. COMANDA

4.1. Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.

4.2. Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.

4.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

4.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

4.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

4.4.2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Burda Romania, in cazul platii online;

4.4.3. datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 1. FACTURARE – PLATA

5.1. Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului beautykit.marieclaire.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

5.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda.

5.3. Plata se poate efectua prin urmatoarele modalitati:

 1. a) Ramburs, la primirea coletului;
 2. b) Card bancar, in sistem securizat 3D secure, asigurat de procesatorul de plati Netopia platforma Mobilpay. Sunt acceptate majoritatea tipurilor de card (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro).

5.4. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura fiscala pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

5.5. Vanzatorul va transmite Cumparatorului odata cu livrarea produsului/produselor factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de Burda Romania, cu exceptia Bunurilor si/sau Serviciilor vandute de partenerii Burda Romania, situatie in care factura fiscala va fi comunicata de catre Vanzator, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii.

5.6. Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

5.7. In cazul in care aceste informatii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecisiopt) de ore in Cont, te rugam sa ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: [email protected].

5.8. Datele cardului de plata ale Clientului/ Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile Burda Romania  sau Vanzatorilor si nici nu vor fi stocate de catre  Burda Romania sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

5.9. Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este NETOPIA S.R.L., societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Romania având punct de lucru în Bd. Pierre de Coubertin Nr. 3-5, Office Building, Etaj. 4, Sector 2, Bucuresti, 021901, România, număr de ordine în Registrul Comerţului J40/9170/04.07.2003, cod unic de inregistrare RO 15565496.

5.10. In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.

5.11. Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).

 1. LIVRAREA BUNURILOR

6.1. Vanzatorul va livra  kit-ul/ box-ul in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator la adresa de livrare specificata de catre Cumparator in comanda. Cele doua reviste din abonament vor fi livrate prin intermediul Postei Romane.

6.2. Livrarea va fi facuta de regula in aproximativ 10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 30 de zile. Pachetul MarieClaireBeautykit contine 3 editii diferite ale revistei Marie Claire. Produsele vor fi livrate in decursul a 3 luni calendaristice imediat dupa aparitia fiecarui numar din pachet pe piata;

6.3. Livrarea produselor se va face in zilele lucratoare, respectiv de Luni pana Vineri, exceptand zilele nelucratoare prevazute astfel de legile din Romania, in intervalul orar 09.00 -18.00. Cumparatorul se va asigura ca la adresa de livrare se va afla o persoana pentru a ridica bunul/bunurile livrat/e. In situatia in care Cumparatorul va fi informat privind data livrarii si curierul nu va gasi o persoana desemnata de Cumparator careia sa ii lase produsul cumparat, Cumparatorul va suporta costul suplimentar ocazionat de relivrarea produsului sau se va deplasa, pe costul sau la adresa indicata de Vanzator pentru a ridica produsul cumparat.

6.4. Cumparatorul se obliga sa semneze documentul de livrare (AWB) prezentat de catre Curier la livrarea produselor comandate. Deasemenea, Cumparatorul va verifica daca produsele sunt deteriorate sau daca exista lipsuri, iar eventualele probleme vor fi mentionate in mod olograf pe documentul de livrare, pentru a putea fi luate in considerare.

6.5. Prin semnarea documentului de livrare Clientul recunoaste primirea in bune conditii si in totalitate a produselor Comandate.

6.6. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

6.7. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 1. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

7.1. Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de livrare furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

7.2. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor este transferat Cumparatorului în momentul în care acesta sau o parte terţă desemnată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor. Cu toate acestea, riscul este transferat Cumparatorului în momentul livrării produselor către transportator, dacă transportatorul a fost însărcinat de către Cumparator să transporte produsele, iar această opţiune nu a fost oferită de către profesionist, fără a aduce atingere drepturilor Cumparatorului faţă de transportator.

7.3. Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul declara ca are varsta peste 18 ani si accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul Site-ului, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

8.1. Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 14 zile de la incheierea contractului.

8.2. In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

8.2.1. pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;

8.2.2. pentru Comenzile achitate cu ramburs-> prin virament bancar in contul bancar indicat de Cumparator;

8.3. Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea Bunurilor vandute sau pana la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, in cazul in care nu s-a oferit sa recupereze el insusi Bunurile (se va lua data cea mai recenta).

8.4. In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, confirmat de catre Vanzator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

 1. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

10.1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Burda Romania si/sau a Partenerilor Burda Romania,  toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect rezervate (prin licente de utilizare si/sau publicare).

11.2. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel afisat de Burda Romania, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Burda Romania si/sau al Partenerilor Burda Romania asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, fara acordul scris expres al Burda Romania.

11.3. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, si doar in situatia in care acestea nu incalca prevederile Documentului.

11.4. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

 1. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

12.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

12.1.2. contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vanzator;

12.1.3. furnizarea de Bunuri si/sau servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vanzatorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

12.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumparator sau personalizate în mod clar;

12.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

12.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator;

12.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

12.1.9. furnizarea de înregistrări audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare;

12.1.10. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

12.1.11. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumparatorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

 1. RETURNAREA PRODUSELOR

13.1. Pentru a returna un produs, cu respectarea termenului de retragere si/sau de returnare Cumparatorul va informa Burda intentia de returnare a produsului, precum si daca este cazul, solicitarea de inlocuire a acestuia pentru a primi aprobare de retur si pentru a stabili modalitatea de returnare la adresa de mail [email protected] sau la numarul de telefon 0372-106000, in zilele lucratoare in intervalul orar 10.00 -17.00.

13.2. Produsele se vor returna de regula la adresa Burda Romania,
Olympia Tower, B-dul Decebal, nr. 25-29, etaj 3,sector 3, Bucuresti, cod poștal 030964. Burda Romania nu isi asuma costul de returnare a produselor.

13.3. Produsele vor fi returnate complete, fara a fi folosite anterior de catre Cumparator, in starea in care au fost livrate de catre Vanzator, fara ca valoarea comerciala a acestora sa fie diminuata prin manevrare/ folosire.

13.4. In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Cumparatorului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu Burda, produse ce pot fi returnate in termenele si conditiile prevazute de Legea 449/2003 privind vânzarea produselor si garanţiile asociate acestora republicata).

13.5. In conformitate cu legea in vigoare, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada (perisabile) ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima, costume de baie, ciorapi si produse cosmetice desigilate, produse alimentare.

13.6. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

13.6. In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

 1. SOLUTIONAREA RECLAMATIILOR

14.1. Pentru informatii suplimentare sau reclamatii Cumparatorul va contacta Burda Romania prin mail la urmatoarea adresa de mail [email protected] sau telefonic, in zilele lucratoare in intervalul orar 10.00 -17.00 la numarul de telefon 0372-106000.

14.2. Persoanele delegate Burda Romania vor solutiona reclamatiile Cumparatorului, in acest scop Cumparatorul dandu-si acordul de a fi contactat prin orice mijloc de comunicare la distanta de catre persoanele delegate ale Burda in scopul solutionarii reclamatiilor.

 1. CONFIDENTIALITATE

15.1. Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator/Client Burda Romania, vor ramane in proprietatea Burda Romania.

15.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Burda Romania.

 1. UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1. Burda Romania este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 3081 si se obliga sa respecte intocmai prevederile Legea nr. 677/2001 care se refera la prelucrarea datelor cu caracter personal.

16.2. Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe site, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

16.3. Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Burda Romania, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 3081 si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Burda Romania, afiliatii si/sau Partenerii Burda si ai afiliatilor pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Burda, afiliatii si partenerii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Burda Romania atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.

16.4. Prin citirea prezentului document Termeni si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Burda, afiliatii si partenerii acestora pot notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newslettere, si pot trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

16.5. Burda Romania poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

16.6. Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

16.7. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin formularea unei cereri in acest scop.

16.8. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

16.9. Prin inscrierea in baza de date a Burda Romania, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat, inclusiv de catre terti, parteneri ai Burda Romania (furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care SC Burda Romania SRL poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.)

16.10. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, in calitate de Client/Cumparator oferiti Burda Romania acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Burda sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. In sarcina Burda nu se nasc obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

 1. RASPUNDERE

17.1. Burda Romania nu va fi responsabila pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Burda Romania a oricarei din obligatiile sale conform Contractului si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

17.2. Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului sau.

 1. FORTA MAJORA

18.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

18.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 1. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Document este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Burda Romania si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Bucuresti.